Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Нові керівники департаментів

salo14 січня, під час апаратної наради голова Львівської облдержадміністрації Олег Сало представив новопризначених керівників структурних підрозділів ОДА.
Зокрема, заступником голови Львівської обласної державної адміністрації з питань АПК та екології став Мирослав Богіра.
Директором департаменту економічного розвитку, торгівлі та промисловості облдержадміністрації призначено Миколу Довбу, який до цього був на посаді директора департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації.
Також Олег Сало підписав розпорядження про призначення на посаду т.в.о. начальника управління капітального будівництва ОДА Олександра Овчаренка та на посаду т.в.о. директора департаменту розвитку інфраструктури, дорожнього господарства та паливно-енергетичного комплексу ОДА Костянтина Писаренка.
Голова ОДА побажав новопризначеним керівникам натхнення до роботи та максимальної самореалізації на займаних посадах, а також висловив сподівання на плідну співпрацю та результативну взаємодію.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності