Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Нові корупційні затримання в ТЦК і ВЛК на Івано-Франківщині, Миколаївщині, Херсонщині…

На Івано-Франківщині слідчі СБУ затримали голову Рожнятівської військово-лікарської комісії, який продавав ухилянтам фіктивні довідки про відтермінування призову.

Чоловік вписував у висновки медогляду військовозобов’язаних “важкі діагнози”.

Також повідомлялося про затримання в Калуському ТЦК і ВЛК…

А Миколаївські поліцейські затримали херсонського воєнкома та посередника, які вимагали 4500 хабара за зняття громадянина з військового обліку.
Зловмисники пропонували військовозобов’язаному уникнути мобілізації та створити фіктивні документи щодо непридатності до військової служби та виключити його з військового обліку:
Під час санкціонованих обшуків у помешканні керівника ТЦК слідчі виявили та вилучили 40к гривень, 25к доларів США, 12к рублів та 2к євро. Фігурантів правоохоронці затримали та повідомили їм про підозру за ч. 3 ст. 368 КК України.
Тепер підозрюваним загрожує до 10 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатись певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності