Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Нові лавочки біля під’їздів

Досить часто мешканці Івано-Франківська звертаються до Департаменту комунального господарства, транспорту і зв’язку із проханнями встановити лавочки біля під’їздів житлових будинків, або ж просять замінити старі лавочки.
Нещодавно до Департаменту звернулися працівники Управління пенітенціарної служби в Івано-Франківській області, запропонувавши закупити для міста лавочки, зроблені ув’язненими.
Директор Департаменту комунального господарства, транспорту і зв’язку Михайло Смушак розповів, що було закуплено п’ять таких лавочок, днями їх встановили біля під’їздів будинків.
Закупили лавочки в Долинському виправному центрі №118 Управління державної пенітенціарної служби України в Івано-Франківській області. Їх встановили біля будинків на вул. Карпатська, 14 біля 4 і 8 під’їздів, на вул. Карпатська, 10 біля 2-го під’їзду,на вул. Бобикевича, 8 біля першого під’їзду та на вул. Берегова, 25 біля 2-го під’їзду.
«У наступному році ми також плануємо співпрацювати з пенітенціарною службою, адже закуплені лавочки є якісними та недорогими. Але хочемо звернутися до мешканців міста з проханням не псувати їх: не ламати лавочки і не підпалювати їх», – каже Михайло Смушак.

Прес-служба ДЖКГ

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності