Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Нові побори у франківських садках….

Напередодні новорічних свят у соцмережах все частіше з`являються повідомлення батьків про побори в дитячих садках Івано-Франківська.

Батьки звинувачують вихователів у тому, що кошти доводиться здавати на все: миючі засоби, іграшки, канцелярію, тощо.
В списку витрат є також подарунки вихователям.

Батьки дошкільнят, здебільшого, не зізнаються, які дитсадки відвідують їх діти, пояснюючи це тим, що там до їхніх дітей може погіршитися ставлення.

Місцеві ЗМІ взяли коментар з цього приводу у начальника управління освіти й науки Івано-Франківська Наталії Микули.
«Я на сьогодні не знаю як з цим боротися. Так, в минулі роки були випадки, коли батьки дзвонили до мене і скаржилися на побори. Але коли мова заходила про те, щоб батьки себе назвали чи хоча б назвали заклад, де зловживають цим, батьки відмовляються говорити. Потрібно вже перестати боятися. І якщо факт поборів є, то необхідно відкрито про це заявляти. Звертатися можна і в управління» – прокоментувала Наталія Микула, яка теж нещодавно зі своїм чоловіком була фігурантом подвбного скадалу.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності