Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

“Новорос” балотуватиметься від “Слуг” у Миколаєві, – Мосійчук

Не встигла партія «Слуга Народу» і президент Зеленський оговтатися від скандалу, спричиненого призначенням Вітольда Фокіна до ТКГ і його висловлюваннями щодо подій на Донбасі, як тепер президентська партія висунула на місцевих виборах-2020 до Миколаївської міськради Єгора Клецова, який в 2014 році на сепаратистському каналі «Новоросія» клеймив українських військових.
Про це повідомив колишній народний депутат України Ігор Мосійчук.

Стукніть хто там ближче Арахамію David Braun, адже саме він відповідає за «корабельні сосни» в Миколаєві“, – пише обурений політик і додає це фото:
P.S. А уже згодом Ігор Мосійчук повідомив наступне:

Після наших викривальних публікацій, щодо кандидата в депутати Миколаївської міської ради

Егор Клецов відомого своїми ганебними виступами на сепаратистському каналі «Новоросія» ВІДМОВИВСЯ ВІД УЧАСТІ В ВИБОРАХ і прибрав з своєї сторінки символіку СН!
Попри відмову Клецова відповідальність за висунення його кандидатом в депутати лежить на всій партії «Слуга Народа» та особисто на Давиді Арахамії David Braun і президенті Володимир Зеленський! ПЕРЕМОЖЕМО ЇХ РАЗОМ!

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності