Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

НОВИЙ ПРОКУРОР ПРИКАРПАТТЯ – СТАВЛЕНИК КОЛОМОЙСЬКОГО?

Після офіційного призначення на посаду прокурора Івано-франківської області, закарпатець, колишній прокурор Тячівщини і Берегівщини Владислав Братюк, гучно відсвяткував цю подію в колі «сильних світу» Івано-Франківщини. Бенкет відбувся в одному із найдорожчих комплексів курорту Буковель готелі «Мармарош», місці, що його вже давно облюбували працівники прокуратури, МВС та СБУ. Цей комплекс славиться шикарними готельними номерами, ресторанами та іншим, і є одним з найдорожчих на знаменитому курорті.

Як повідомляє інформагенція RegionTV, за її інформацією з достовірних джерел, святкування супроводжувалося діловим спілкуванням на тему розподілу сфер впливу в області.

Також, посилаючись на те ж джерело, інформагенція повідомляє, що святкування з приводу призначення нового прокурора області закінчилась аж о 5 ранку. Це доводить, що зібравшимся за одним столом було що обговорити і під що це обговорити.

В зв’язку з обранням новим прокурором місця для бенкету саме на Буковелі в області стали подейкувати, що новий прокурор може бути ставлеником групи «Приват», яку очолює опальний Ігор Коломойський…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

За матеріалами RegionTV

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності