Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Новий кліп онуки секретаря Данілова – Маші, чому не українською “Марічки”?

У Мережі вже обговорюють, у яку суму обійшлася дівчині така реклама.

16-річна співачка Маша (чому не українською – Марічка?)  Данілова представила свій третій сольний трек “Кайф” і кліп до нього. Щодо назви пісні, то в мережі відразу почали коментувати про тих, хто може дозволити собі кайфувати під час війни…

Запрем’єрити нову пісню онучка секретаря РНБО Олексія Данілова вирішила з розмахом. Відтепер кліп Маші демонструють на величезному екрані торгівельно-розважального центру просто у центрі столиці. Радісними емоціями від такої прем’єри дівчина поділилася у своєму Instagram.

“Пишу і не вірю! На головних екранах країни! Не вірю! Це ж здуріти можна! Мрія, яка здається недосяжною, стає реальністю! Все можливо, якщо дуже сильно вірити і багато працювати! Все реально, друзі”, – написала Маша.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

У Мережі вже почали ширитися чутки про те, у яку суму обійшлася дівчині така реклама. За інформацією деяких пабліків, трансляція відео коштувала близького мільйона гривень.

До знімань кліпу Маша також підійшла з відповідальністю та запросила відомих українських акторів. Так, у ролику на пісню “Кайф” знявся зірка серіалу “Спіймати Кайдаша” Григорій Бакланов, акторка Анастасія Цимбалару та зірка “Скаженого весілля” Арам Арзуманян.

 

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності