Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Новий рік почнеться з семи вихідних

newwУкраїнці відпочиватимуть на новорічні свята тиждень – з 1 січня по 7 січня включно. Про це йдеться в проекті розпорядження Кабінету міністрів України «Про перенесення робочих днів у 2014 році», підготовленому Міністерством соціальної політики, – повідомляє прес-служба Уряду. Правда, святкові вихідні потрібно буде відпрацьовувати.

Зокрема, додаткові робочі дні передбачені 11, 25 січня і 8 лютого 2014 року. Крім того, українців чекають три вихідних дні на 8 Березня, оскільки свято припадає на суботу. Великдень в Україні відзначатимуть з 19 по 21 квітня. Також ще по три дні вихідних подарують українцям на День Конституції та День Незалежності. Нагадаємо, раніше прем’єр-міністр Микола Азаров заявив, що Україна не може дозволити собі «суцільні загули» на Новий рік.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності