Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

…Ну, а король Чарльз ІІІ відвідав український військовий табір…

Британський король Чарльз ІІІ проінспектував навчання українських бійців у тренувальному таборі на південному заході Англії.

Як передає британська ґазета Express, перебуваючи на навчальній базі, Чальз став свідком того, як інструктори вчать українських військових атакувати позиції ворога.

Поки монарх спілкувався з військовослужбовцями, здалеку було видно війська, які пересувалися по землі та досягали своїх цілей. Зазначається, що під час візиту Його Величність супроводжував начальник Генерального штабу Великої Британії генерал Патрік Сандерс.

Король зустрівся з деякими іноземними військовими інструкторами, які об’єднали зусилля з Великою Британією для підтримки навчання українських військ. Крім цього, Чарльз мав нагоду поспілкуватися з деякими українськими військовими, які беруть участь у базовій підготовці.

Курс для українських військовослужбовців триває 35 днів і надає їм основні знання, зосереджені на ураженні цілей й виживанні.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, що міністр оборони Норвегії Бйорн Аріль Грам оголосив, що його держава долучиться до масштабної програми підготовки українських військовослужбовців у Великій Британії.

Данія направить до Великої Британії військових інструкторів для навчання солдатів з України та навчатиме українських офіцерів.

Також нагадаємо, що військові інструктори з Фінляндії теж візьмуть участь у навчанні бійців Збройних сил України в Британії.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності