Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Обікрала?! Чим ще займалася неповнолітня іванофранківчанка в квартирі з двома інстудентами?

Нещодавно за допомогою до працівників Івано-Франківського відділу поліції звернувся 33-річний студент-іноземець місцевого ВУЗу та повідомив, що в нього викрали мобільний телефон марки “Iphone 6S Plus”, вартістю понад 10 тис. грн.

В ході проведення розшукових заходів правоохоронці встановили особу, причетну до вищевказаного злочину. Нею виявилась неповнолітня мешканка обласного центру, інформує прес-служба ГУНП в Івано-Франківській області.

Як з’ясувалося, дівчина з своїми товаришками прийшли в гості до знайомого, котрий тривалий час проживає в орендованій квартирі із іноземцем. В одній із кімнат зловмисниця побачила мобільний та, скориставшись відсутністю можливих свідків, привласнила його. Після чого пішла додому.

У день крадіжки юна зловмисниця здала мобільний телефон до майстерні, щоб розблокувати, звідки його й вилучили правоохоронці.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Проводиться слідство.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Але чи не буде варто з’ясувати поліції, чим ще займалася неповнолітня у квартирі з двома дорослими інстудентами, і чи не переросте це в інше кримінальне провадження вже відносно самих іноземців?

Підготував Тарас Боднар

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності