Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

ОБІКРАВ СУСІДА

До Коломийського міськвідділу міліції із заявою про крадіжку звернувся 41-річний місцевий мешканець. В міліції чоловік розповів про те, що в нього вкрали нещодавно придбаний новенький мобільний телефон.
Проведеними оперативно-розшуковими заходами правоохоронці з’ясували, крадіжку вчинив сусід потерпілого. Нечистий на руку чоловік зайшов в гості, помітивши, що товариш спить, не став його будити, а тихенько поцупив чужогомобільника та втік. Відтак, мав намір здати чужий телефон до ломбарду.
Правоохоронці викрадений мобільний пристрій згодом повернуть власнику, а відносно правопорушника відкрили кримінальне провадження за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною першою статті 185-ї КК України (таємне викрадення чужого майна, крадіжка, за що передбачено штраф до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років).

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності