Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Економіка

Обласні-лікарні Івано-Франківщини йдуть у будівельний бізнес, – де крутяться гроші

У той час, як по вулиці Ленкавського в Івано-Франківську на місці нещодавно ліквідованого (знесеного) облпсихдиспансеру №1 уже повним ходом йде будівництво одного приватного житлового “готельного комплексу”,  в свою чергу й «Обласна клінічна лікарня Івано-Франківської обласної ради» замовила виготовлення проектно-кошторисної документації на будівництво адміністративно-побутової будівлі з підземним паркінгом та гелікоптерним майданчиком на території КНП ОКЛ Івано-Франківської обласної ради на вул. Федьковича, 91 в м. Івано-Франківську.

Виготовить проектно-кошторисну документацію ФОП Ігнатюк Назар Олександрович.

Вартість виготовлення тільки ПКД становить 4,7 млн. гривень.

Планується, що роботи завершать до кінця 2022 року.

Проектанти отримали завдання запроектувати нову будівлю з залізобетонного монолітного каркасу в стриманому сучасному стилі, на території існуючих наземних стоянок, що знаходяться в південній частині земельної ділянки.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Об’єкт повинен складатися з двох частин:

  • 1. Підземного паркінгу з гелікоптерним майданчиком;
  • 2. Адміністративно-побутової будівлі.
«Підземний паркінг запроектувати в два рівні з сумарною кількістю 250 машино-місць. Передбачити необхідну кількість в’їздів/виїздів та рамп, евакуаційних виходів з ліфтом. Запроектувати гелікоптерний майданчик над верхнім рівнем підземного паркінгу з дотриманням необхідних вимог», – йдеться у технічному завданні.

Адміністративно-побутову будівлю запроектувати над частиною підземного паркінгу в 5 поверхів з технічним.

В будівлі передбачать:

  • – Їдальню на 80 посадкових місць з необхідними приміщеннями. Запроектувати на І-му поверсі з окремим входом з зовні та з можливістю входу з загального холу.
  • – Конференц-зал на 100 місць. Запроектувати на ІІ-му поверсі з необхідними допоміжними приміщеннями.
  • Гуртожиток готельного типу запроектувати на 80 місць. Передбачити номера в кількісті 30, з них: 12 номерів 4-хмісних і 18 номерів 2-місних. Готель розмістити на 3 поверхах. Гуртожиток готельного типу передбачити для приїжджих відвідувачів та родичів пацієнтів, що знаходяться на стаціонарному лікуванні, а також для медичних працівників, які перебувають на стажуванні або на обміні досвідом і закордонних гостей.

Плануються дві черги будівництва:

І-ша черга – підземним паркінгом з гелікоптерним майданчиком;

ІІ-га черга – адміністративно-побутової будівлі.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, що раніше на території ОКЛ (уже колишній) постала приватна клініка, яка має відношення до міністерської родини головного лікаря обласної лікарні… 

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності