Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Оборудка на 45 млн не вдалася

На виконання рішення Господарського суду Івано-Франківської області за позовом прокуратури області реєстраційною службою Івано-Франківського міськуправління юстиції проведено реєстрацію права власності майнового комплексу інженерного корпусу державного конструкторсько-технологічного інституту транспорту АПК і господарських споруд.

У власність держави передано нерухомість, яка складається з багатоповерхової нежитлової будівлі, гаражів та трансформаторної підстанції. Загалом це майже 5 тисяч квадратних метрів у центрі Івано-Франківська.

У ході прокурорської перевірки виявлено, що право власності на вказані будівлі за державою не було оформлено. Щоб запобігти можливому захопленню чи відчуженню майна, прокуратура Івано-Франківської області звернулася до суду з позовом про визнання права власності на будівлі інституту за державою в особі Кабінету Міністрів України.

Прес-служба прокуратури Івано-Франківської області

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності