Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Ображати українську націю законно?!

abdylinaМіліція закрила справу скандальної солістки Нацопери Катерини Абдулліної, яка обурила суспільство виразом «бидлячі українські школи». Кримінальне провадження Шевченківське райуправління міліції Києва закрило через відсутність складу кримінального правопорушення.
«Провадження закрили наприкінці листопада», – зазначила прес-офіцер міліції Шевченківського району Наталія Калиновська.
Нагадаємо, коментар Абдулліною в мережі Facebook виглядав так: «Віддала дитину в російську гімназію і ще жодного разу не пошкодувала. Всі предмети російською, все ясно і зрозуміло. А найбільше сподобалася урочиста лінійка – я навіть плакала. По-російськи дуже красиво говорили старшокласники. Співали і читали вірші. Так і взагалі, контингент батьків і дітей різко відрізняється від бидлячих українських шкіл. У першому класі 3 рази на тиждень укр. мова, і випускники розмовляють нею куди краще, ніж випускники укр. шкіл. Я радію, що моя дочка навчається серед морально здорових дітей. А не серед бидла».

Джерело: ТВі

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності