Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Обшук СБУ в мера Мукачева Балоги-молодшого

Сьогодні, 10 жовтня, зранку Служба безпеки України та Національне антикорупційне бюро прийшли з обшуками до міського голови Мукачева Андрія Балоги, голови Мукачівської районної ради Михайла Ланьо та низки компаній. Вони пов’язані з корупційною схемою продажу комунальної землі навколо стадіону «Авангард».

Про це пише Українська правда з посиланням на джерела в спецслужбі.

Як повідомляє поінформоване джерело, влітку Мукачівська міська рада виставила на торги 3 га комунальної землі. За даними слідства, вартість ділянки занизили в декілька разів, і «перемогла» компанія, яка фактично належить голові Мукачівської районної ради Михайлу Ланьо, більш відомому як кримінальний авторитет «Блюк».

Міський бюджет Мукачева через незаконні дії недоотримав від продажу 100 млн грн, зазначив співрозмовник видання.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Раніш Служба безпеки провела безпекові заходи у Корецькому жіночому монастирі на Рівненщині. Він  підпорядковується напряму РПЦ.

А Національне антикорупційне бюро провело обшуки в офісах та місцях проживання співробітників єдиного в Україні виробника охолоджених тепловізійних прицілів Archer.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності