Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Фоторепортажі

Обвал будинку в Одесі, пошуки постраждалих (відео, фото)

Сьогодні, 18 травня, в Одесі під час обвалу стіни у будинку на вулиці Торговій, частково пошкоджено 3 квартири (4, 3 та 2 поверхи. На першому поверсі арка), де проживало 17 осіб, які на момент обрушення були відсутні.

Про це йдеться у повідомленні ДСНС.

За даними рятувальників, частково пошкоджено 3 квартири (4, 3 та 2 поверхи. На першому поверсі арка), де проживало 17 осіб, які на момент обрушення були відсутні.

«Повідомлення про частковий обвал стіни чотирьохповерхового житлового будинку надійшло до поліції о 16.20», – йдеться у повідомленні ГУНП.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Зараз на місці події працюють поліцейські та рятувальники. Працівники поліції забезпечують відвід автотранспорту, встановлюють анкетні дані мешканців будинку та осіб, які на момент обвалу могли знаходитися у будівлі. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.272 (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) Кримінального кодексу України.

В результаті обвалу житлового будинку в Одесі ніхто не постраждав. За попередніми даними, всі мешканці будинку встигли самостійно залишити квартири.
Про це згодом повідомила прессекретар Державної служби з надзвичайних ситуацій в Одеській області Ольга Сафронова.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності