Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Очільник освіти Львова отримала в Брюховичах землю «під сінокіс»

4 грудня, під час сесії Брюховицької селищної ради, депутати передали в оренду 4,5 сотих землі для сінокосіння начальнику управління освіти Львівської міської ради Галині Слічній, повідомили у ГО «Пліч-о-пліч заради майбутнього».

Відповідну пропозицію поставив на голосування місцевий землевпорядник Андрій Кордюк, який наголосив, що чиновник проживає в Брюховичах, тому має право просити про оренду ділянки для сінокосу. Хоча відомо, що отримати ділянку з таким цільовим призначенням може тільки особа, що розводить худобу і потребує пасовища. Про це йдеться у 34 ст. Земельного кодексу України.

Мотивуючи підтримку цього рішення тим, що треба допомогти нашій бідній освіті, депутати дружньо проголосували за надання в оренду 4,5 сотих землі головному освітянину Львова.

Тож в недалекому майбутньому начальник управління освіти Галина Слічна може стати власницею чималого шматка землі. Адже, маючи власну ділянку площею 17 сотих (1700 кв. м згідно з декларацією про доходи), з часом, ймовірно, селищна рада допоможе їй провести зміну цільового призначення орендованої ділянки та доєднати до своєї власної, яка знаходиться поруч.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, що згідно із законом, змінювати цільове призначення ділянки сільськогосподарського призначення заборонено.

А можливо начальник управляння освіти міста хоче змінити освітянський профіль на сільськогосподарський, зокрема розведення великої рогатої худоби.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності