Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Очільнику Івано-Франківщини слід остерігатися після слів Шмигаля про “місцеву владу”?

Спалах коронавірусу в Івано-Франківській області розвивається дуже швидкими темпами, і регіон палає від епідемії.

Про це заявив прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час години запитань до уряду у Верховній Раді.

За його словами, Івано-Франківська область лідирує в антирейтингу, там епідемія розвивається дуже швидкими темпами.

На жаль, цього року місцевою владою не було зроблено жодного кроку, щоб зупинити цю епідемію. Івано-Франківська область сьогодні фактично палає від епідемії коронавірусу, – сказав Шмигаль, який жодним словом не обмовився про гірськолижний курорт “Буковель”, який ні на хвилину не припиняв цієї зими своєї роботи, навіть під час локдауну.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

А “цього року місцевою владою” області, тобто головою ІФ ОДА є Андрій Бойчук, призначений на цю посаду тільки у другій половині грудня. Невже цей прем’єрський камінь у його город? Адже не можна забувати, що саме Бойчук замінив на цій посаді Віталія Федоріва, який до того був першим заступником у Шмигаля, коли останній очолював Івано-Франківську область…

Значне зростання кількості хворих COVID-19 упродовж тижня спостерігається у Вінницькій, Закарпатській, Івано-Франківській, Житомирській та Чернівецькій областях. У цих регіонах посилили карантинні обмеження та контроль за їх дотриманням.

На ФОТО вгорі: Андрій Бойчук і голова НСЗУ Ляшко

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності