Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Очні краплі призводили до втрати свідомості, далі жертв грабували

Тернопільські поліцейські затримали банду грабіжників, які підмішували жертвам в алкоголь очні краплі. Начальник Нацполіції Тернопільщини Олександр Богомол заявив про затримання восьми учасників угруповання. За попередньою інформацією, зловмисники діяли на території Тернопільської, Львівської та Івано-Франківської областей. Лише на Тернопільщині зафіксували вісім випадків грабежу. До затримання зловмисників залучили близько 100 правоохоронців.

Саме затримання грабіжників відбулося ще у четвер, 4 листопада.

Правоохоронці провели спецоперацію на теренах трьох областей. Під час обшуків вилучили очні краплі «Цикломед» у великій кількості, автомобілі, мобільні телефони та записники. Про затримання банди грабіжників на брифінгу 5 листопада повідомив начальник Національної поліції в Тернопільській області Олександр Богомол.

Поліцейський розказав, що зловмисники підливали в алкоголь незнайомим людям очні краплі. Коли жертва втрачала пам’ять, її грабували.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Переважно люди не пам’ятали, що з ними відбувалося протягом 12-15 годин – у них було пришвидшене серцебиття, деякі навіть втрачали свідомість.

«Жертвами зловмисників були в основному хлопці, але були і події з жінками, з людьми вже все добре. Вчора близько 100 правоохоронців були залучені до обшуків та затримання зловмисників. Було вилучено медичні препарати, транспортні засоби, записники, мобільні телефони», – розповів Олександр Богомол.

Діяльність злочинної групи розповсюдилася на Тернопільську, Львівську та Івано-Франківську області. Лише на Тернопільщині до правоохоронців звернулося вісім громадян, які потрапили в таку пастку грабіжників.

«Зловмисники викидали своїх жертв в лісопосадку міста, залишали їх в безпорадному стані, який міг легко призвести до смерті. Тому закликають людей з обережністю ставитися до незнайомців, які пропонують вам допомогти», – додав Олександр Богомол.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Підозри по цих восьми епізодах чоловікам вже оголошені. Чотирьох зловмисників уже взяли під варту.

За словами Олександра Богомола, на території інших областей таких грабежів може бути значно більше, адже зловмисники лише час від часу заїжджали в Тернопільську область. Також в тернопільській поліції заявили, що будуть звертатися до МОЗ, щоб заборонити в аптеках продаж очних крапель «Цикломед», які використовували грабіжники.

https://zaxid.net/news/

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності