Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Одесу кацапи намагаються зрівняти із землею, – за ніч 113 будівель… (фото)

Сьогодні, 14 серпня, вночі через обстріли окупантів в Одесі постраждали 113 будинків, зокрема 7 закладів освіти та памʼятка архітектури. На місцях прильотів продовжують працювати оперативні штаби, проводиться обстеження постраждалих квартир і ліквідація наслідків.

Про це повідомив міський голова і любитель “руского міра” Геннадій Труханов.

У Приморському районі міста постраждали 6 закладів освіти, ще один — у Хаджибейському. В дитячих садках, школах і центрах розвитку пошкоджені вікна та двері.

Керівниця міського департаменту освіти Олена Буйневич розповіла, що в навчальних закладах вибито понад сотні вікон, зруйновані стелі, а в одному — ще й дах.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Під час атаки постраждала будівля колишнього Дівочого училища, побудованого наприкінці 19 століття.

Окрім того, постраждав супермаркет FOZZY та гуртожиток, у якому почалася пожежа, вибуховою хвилею в кількох будівлях пошкодило вікна й балкони, побило припарковані поруч автівки.

У ніч проти 14 серпня росіяни здійснили чергову комбіновану ракетну та дронову атаку Одеси. Ворог бив по місту і дронами, і ракетами.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Для цього загарбники застосовували «Калібри» з акваторії Чорного моря, здійснюючи атаки з фрегата в районі окупованої Ялти. А «Шахеди» ворог запускав з території Приморсько-Ахтарськ (рф).

Чергова масована повітряна атака на Одесу, яку російські окупанти влаштували в ніч проти 14 серпня, була спрямована на цивільні об’єкти. Така атака вкотре продемонструвала терористичний та божевільний характер дій ЗС рф.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності