Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Одночасний ремонт 40 дворів в Івано-Франківську, – ціна гарантованої перемоги ВО “Свобода” у “битві за місто” на місцевих виборах

Одночасний ремонт 40 дворів в Івано-Франківську, – ціна гарантованої перемоги ВО “Свобода”, яка другий термін поспіль становить більшість у міській раді,  у черговій “битві за місто” на місцевих виборах.

Важливо, що ремонти попри все продовжуються. Наразі в роботі достатньо велика кількість адрес: 40 міжбудинкових проїздів по всьому місту”.

Про це заявив міський голова Івано-Франківська свободівець Руслан Марцінків під час візиту на мікрорайон Пасічна. Там триває ремонт дороги від Тролейбусної, 1 до Галицької, 134, який ініціював депутат міської ради Андрій Строїч. Дорога була у дуже кепському стані, при тому, що має важливе значення, адже веде зокрема до 18 школи. Заодно завітав до школи, подивився як триває підготовка до нового навчального року.

«Ця дорога була дуже проблемна останні роки, тим більше, що тут два навчальні заклади: фармацевтичний корпус Івано-Франківського національного медичного університету, наша школа і спортивний майданчик», – говорить Дмитро Чміль, директор Івано-Франківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 18.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Каже, що минулого року зробили бруковану дорогу з іншого боку вулиці – до 34 садочка «Незабудка», що на Хіміків, 4А.

«Там благоустрій уже відповідає нормам», – говорить директор.

Представник фірми підрядника Василь розповідає, що уже демонтували старе асфальтне покриття і старий дорожній бордюр. Зараз замінюють старий бордюр. Якщо погода дозволить працювати, відремонтують вулицю приблизно за місяць.

Руслан Марцінків розповідає, що в мікрорайоні Пасічна зараз в роботі одразу декілька дворів: «Міжбудинковий проїзд, що на вул. Галицька, 134, дуже важливий. Адже ним користується школа, університет, гуртожиток. Є проект оновлення цілої вулиці, з заїздом на вул. Хіміків. Цього року, думаю, зробимо пів дороги, а наступного завершимо повністю, з заїздом.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Важливо, що роботи продовжуються. Загалом, в роботі достатньо велика кількість адрес: по місту близько 40 міжбудинкових проїздів. Сподіваюся, 1 вересня дітки підуть в школу вже по гарній дорозі».

Міський голова каже, що лише в мікрорайоні Пасічна роботи тривають за кількома адресами: на Хіміків, 17, 19; Хіміків, 4; вул. Федьковича. І невдовзі ремонт розпочнеться на Витвицького, 9.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності