Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Одним російським шовіністом стало менше, – в Москві з вікна “випав” Просвірін

У Росії, у віці 35 років, за дивних обставин загинув засновник шовіністичного видання “Суптник и погром” Єгор Просвірнін.

Про його смерть повідомляють російські ЗМІ.

Відомо, що чоловік випав з вікна квартири на Тверському бульварі у Москві, з оприлюднених і місцевих ЗМІ фото зрозуміло, що він був голим. Зазначається, що за лічені години до смерті він ділився інформацією про сварку, на своїй сторінці у Twitter.

Російські видання пишуть, що чоловіка силоміць виштовхнули з вікна. Також повідомляється, буцімто сусіди перед тим бачили, як з вікна неонациста хтось викинув ніж та газовий балончик, а у квартирі весь день було чутно крики та сварки, таким чином роблячи з нього “мученика за ідею”…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Російські ліберальні опозиційні видання пишуть, що шовініст міг дійсно сам випасти із вікна, будучи в драбадан п’яним…

Відомо, що Просвірнін – засновник російського націоналістичного видання “Спутник и погром”. Він активно підтримував окупацію Криму та бойові дії росіян на Донбасі. У 2017 році “Спутник и погром” було заблоковано на вимогу Генпрокуратури РФ через пропаганду ідей національної та релігійної ворожнечі. Наступного року видання оголосило про закриття.

Раніше, у 2016 році Просвірнін разом з письменником Едуардом Лімоновим та терористом Ігорем Гіркіним оголосив про створення організації “Комітет 25 січня”. Згодом її перейменували у “Загальноросійський національний рух”. Організація припинила своє існування фактично після створення.

Нагадаємо, що у Воронезькій області Росії затримали військовослужбовця, якого нібито завербувала українська розвідка. Чоловіка підозрюють у державній зраді.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Крім того, у ФСБ Росії заявили про затримання в російських регіонах 106 учасників “українського неонацистського угруповання” “МКУ”. Двох з них підозрюють у нібито підготовці нападу на освітні установи.

Раніше в Макіївській колонії на окупованому Донбасі вбили українця, засудженого за “шпигунство”.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності