Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Один з “нальотчиків” виявився рідним братом… потерпілого підприємця

Співробітники поліції Закарпаття провели комплекс оперативно-розшукових заходів та затримали одного з підозрюваних у розбійному нападі на підприємство у Мукачеві. Поліцейські вже вилучили частину викраденої готівки та повернуть потерпілому. 

9 квітня, близько 7:40 години ранку, до поліції Мукачева надійшло повідомлення про розбійний напад на місцеве підприємство. Зі слів заявника, злочин стався ще напередодні, близько 23 години. Оскільки потерпілі звернулися до поліції лише наступного дня, зловмисники мали можливість приховати сліди злочину.

Однак, оперативники карного розшуку обласного управління спільно з колегами з Мукачівського управління поліції, не зважаючи на втрачений час, за лічені години встановили всі обставини злочину та особи причетних.

З’ясувалося, що 8 квітня, близько 23:00 години, на охоронювану територію – стоянку для великогабаритного транспорту, що розташована по вулиці Пряшівській у Мукачеві, проникли двоє чоловіків.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Зловмисники спочатку побили 40-річного охоронця, потім зв’язали його скотчем та ременем, заклеїли рот і, пошкодивши навісний замок, проникли до оптового складу, де з шухляди столу викрали 300 тисяч гривень.

Поліцейські провели оперативні заходи та затримали одного з нападників, який разом з викраденими грошима переховувався у готельному номері одного із закладів відпочинку Мукачівського району.

Нападник, 27-річний раніше судимий мукачівець, виявився рідним братом потерпілого.

Слідчі поліції за процесуального керівництва Мукачівської окружної прокуратури вже повідомили йому про підозру у вчиненні особливо тяжкого злочину, передбаченого ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України (Розбій). Зараз він перебуває у ізоляторі тимчасового тримання.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Зараз поліцейські вживають заходи спрямовані на розшук та затримання іншого розбійника.

За скоєне зловмисникам загрожує до 15 років ув’язнення. Досудове розслідування у справі триває.

Усі ФОТО та ВІДЕО: ГУНП в Закарпатській області

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності