Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Офіційно переговори щодо ПП-2 Німеччина та США завершать у серпні

Перші офіційні результати переговорів між США і Німеччиною щодо будівництва газопроводу «Північний потік-2» можуть з’явитися вже у серпні. Поки офіційний процес обговорення проєкту триває, кулуарно ж, здається, що всі уже все для себе давно вирішили, при тому без України…

Тож про показові офіційні кроки повідомив міністр закордонних справ Німеччини Хайко Маас в інтер газеті Die Welt.

Хайко Маас додав, що сторони досягли важливого прогресу в питанні будівництва «Північного потоку-2».

«З-під дії останніх штрафних заходів, прийнятих Вашингтоном, були виведені німецькі компанії і окремі персони. Зараз переговори тривають, ми збираємося знайти рішення до серпня. Німецька делегація була нещодавно у Вашингтоні», – сказав міністр.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Радник президента США Джейк Салліван раніше розповів, що Вашингтон як і раніше виступає проти російського газопроводу «Північний потік-2» і продовжить запроваджувати санкції.

Міністр енергетики України Герман Галущенко розповів про способи протистояння добудови та введення в експлуатацію російського газопроводу «Північний потік-2».

Раніше міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба провів зустріч зі своїм польським колегою Збігнєвом Рау на полях Анталійського дипломатичного форуму. Дипломати обговорили будівництво російського газопроводу «Північний потік-2».

Адміністрація Джо Байдена готує нові санкції щодо Росії у зв’язку із застосуванням хімічної зброї при отруєнні Олексія Навального.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності