Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

ОГОЛОШЕНА МОБІЛІЗАЦІЯ… ЧАСТКОВА

Турчинов підписав указ про часткову мобілізацію.

В Україні оголошують воєнний стан та часткову мобілізацію в армію по всій території країни. Про це повідомив в.о. президента України та спікер Ради Олександр Турчинов.

Часткова мобілізація проводиться на території всіх областей України, а також в м. Київ. На території АР Крим та м. Севастополя мобілізація здійснюється з числа громадян, які добровільно виявили бажання податися на військову службу, в тому числі шляхом прибуття у військові комісаріати, військові частини.

«Указом створюються умови для переведення Збройних сил України, Національної гвардії України, інших військових формувань України, оперативно-рятувальної служби цивільного захисту на організацію і штати воєнного часу», – йдеться в порядку денному.
Відповідний указ підписаний в.о. президента. Турчинов пояснив, що підписав цей указ, «враховуючи продовження агресії в Автономній Республіці Крим, яку Росія намагається прикрити великим фарсом під назвою «референдум», який ніколи не буде визнаний ні Україною, ні усім цивілізованим світом».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Враховуючи всю цю небезпеку, я підписав указ про часткову мобілізацію», – заявив Турчинов.
Народні депутати проголосували законопроект про введення в Україні часткової мобілізації та перехід країни на воєнний час.
«За» проголосували 275 депутатів.

Мобілізація проходитиме протягом 45 днів з дня набрання чинності. Закон набуває чинності з дня прийняття, тобто з 17 березня 2014 року.
Нагадаємо, що українська армія групується на східних та південних кордонах для противаги росіянам. Армія організувала перегрупування.

TCH

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності