Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Оголошено евакуацію жителів двох селищ, – масштабна пожежа на Луганщині (фото)

Кількість госпіталізованих унаслідок лісової пожежі в Луганській області станом на 17:30 зросла до дев’яти осіб, повідомляє Державна служба України з надзвичайних ситуацій.

Попередньо одна людина загинула і дев’ятеро людей госпіталізовані до лікарні. Вогонь знищив близько 80 дачних будинків садового кооперативу “Вовча яма” і 30 житлових будинків у с. Смолянинове“, – зазначається в повідомленні.

Як повідомлялося, пожежа виникла вранці 7 липня. У районі селищ Вовче та Смолянинове Новоайдарського району пожежа охопила близько 85 га, триває евакуація місцевих жителів. Також відбувається ліквідація пожежі неподалік с. Капітанове Новоайдарського району на території Капітанівського лісництва, площа якого становить близько 40 га.

 

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності