Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Охоронця нардепа від ОПЗЖ, який вчинив стрілянину у ресторані, забили пляшками…

У Харкові поліція відкрила кримінальну справу через вбивство чоловіка в ресторані. За словами свідків, померлий прийшов у заклад зі своєю зброєю та почав стріляти. 

“На другому поверсі ресторану правоохоронці виявили тіло чоловіка з ознаками насильницької смерті. Поряд з померлим знаходилася зброя. Поліцейські встановили особу загиблого. Ним виявився 37-річний харків’янин. Інформація про подію внесена до Єдиного обліку заяв та повідомлень. Вирішується питання про її кваліфікацію за Кримінальним кодексом України”, – йдеться у повідомленні поліції.

За відомостями журналіста Андрія Цаплієнко, подія сталася 1 листопада о 5:49 в ресторані за адресою Ярослава Мудрого, 21. Він зазначив, що до закладу зайшов молодий чоловік віком приблизно 40 років та почав стріляти.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ: Стрілок нарвася на перехожого… теж із пістолетом, – “Все буде “Івано-Франківськ” (фото, відео)

Відвідувачі ресторану, як зазначив Цаплієнко, посилаючись на протокол поліції, забили стрільця пляшками.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Як йдеться у повідомленні МВС: “Відвідувачі почали його приборкувати, розбиваючи пляшки об нього“. В результаті вищезгаданий охоронець помер.
За непідтвердженою офіційно інформацією загиблий – Руслан Вадимович Смирнов, охоронець чинного народного депутата від ОПЗЖ Дмитра Шенцева, про це повідомляє Станіслав Краснов.

Вчора, 1 листопада, у Івано-Франківську невідомий без встановлених причин розпочав стрільбу на вулиці, до приїзду поліції нападника вгамував перехожий з допомогою застосування пістолета з травматичними гумовими набоями…

Раніше, на Миколаївщині чоловік застрелив боржника, а потім сам викликав поліцію.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності