Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Окупований Крим в ІЗОЛЯЦІЇ, – перекрито всі транспортні шляхи (відео)

З’явилася інформація, що на захопленій російськими окупантами трасі Мелітополь-Бердянськ перекритий рух через палаючий паливозаправник. Враховуючи те, що через ймовірно українські ракети поки що закрита переправа через Керченську протоку, наземні транспортні коридори до окупованого Криму наразі повністю заблоковані.

Про палаючий транспорт повідомляються телеграм-канали. Вони також розмістили відео надзвичайно приємної події.

Повідомляється, що таким чином тимчасово перекритий сухопутний коридор до окупованого Криму. Саме цим шляхом останній місяць їде увесь вантажний транспорт до окупованого українського півострова. Такі вимоги були введені окупаційною владою після того, як «Кримський міст» атакували надводні дрони.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Наразі після начебто ракетної атаки на переправу через Керченську протоку там утворився багатогодинний затор. У черзі на «Кримський міст» стоять майже 1300 авто.

Гауляйтер окупованого Криму Аксенов повідомив про збиття декількох ракет біля переправи через Керченську протоку. А один кримчанин злив позиції окупаційних систем ППО.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності