Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Олександр Криницький зустрівся з командирами військових частин та ветеранами

IMG_5163Найближчим часом ситуація в країні стабілізується, – стверджує заступник голови – керівник апарату Івано-Франківської облдержадміністрації Олександр Криницький.

Про це він заявив під час зустрічі з командирами військових частин області та ветеранами ЗСУ, яка відбулася з нагоди 22 річниці Збройний Сил України.

«Ви – люди однієї з найблагородніших професії, які покликані захищати Вітчизну, і маєте бути відзначені на найвищому державному рівні, – зазначив у вітальному слові заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Олександр Криницький. – Хоча в Україні зараз дуже непроста ситуація, ми можемо вас запевнити, що Президент, Прем’єр-Міністр та Уряд країни діють послідовно. Ми рухаємось в європейському напрямку, враховуючи всі національні інтереси. Найближчим часом ситуація в країні стабілізується. Влада готова до діалогу і засуджує застосування надмірної сили. Нам потрібний мир та спокій, бо країна, яка розділена, не потрібна європейському суспільству».

Також під час зустрічі було розглянуто проблемні питання військових. Зокрема, виділення житлової площі. На сьогоднішній день з 30-ти квартир забудівник, з яким укладена угода, виділив тільки 14. Наразі питання вирішується.

Відділ прес-служби Івано-Франківської обласної державної адміністрації

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності