Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

ОЛІГАРХ: СААКАШВІЛІ – ПОЛІТЗАРОБІТЧАНИН

Колишній дніпропетровський губернатор, бізнесмен Ігор Коломойський заявив, що вважає одеського губернатора Михайла Саакашвілі «політичним заробітчанином», який мріє про повернення в Грузію. Про це він сказав журналістам минулої середи у Києві під час зборів акціонерів компанії «Укрнафта», передає INSIDER.

«Саакашвілі – окрема тема. Я не вважаю його губернатором. Називаю його шабашником, «політичним заробітчанином». Думаю, що в душі він мріє про Грузію. Не хочу крамольне думати, що він плотолюбно поглядає на президентське крісло в Україні. Чим чорт не жартує», – сказав Коломойський.

Коломойський розповів, що збирається подати на Саакашвілі до суду у зв’язку з заявами про нібито причетність бізнесмена до контрабанди і дачі хабарів.

«Він сказав, що я пропонував його людям хабар. Його люди – це генпрокурор Грузії і міністр внутрішніх справ, а тоді вже – прем’єр-міністр Грузії. От ви уявляєте, я приїжджаю з якимись податковими проблемами і пропоную хабар прем’єр-міністру і генпрокурору? Вони повинні були викликати не міліцію, а санітарів. Він же хитро сказав: «Я сам не чув, але зі слів третіх осіб», – сказав опальний олігарх.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Коломойський розповів, що на «дружній вечері» з ним були присутні три людини, зокрема, колишній прем’єр-міністр Грузії Вано Мерабішвілі і екс-мер Тбілісі Гігі Угулава. Але уточнити у них, про що була розмова, неможливо, оскільки вони заарештовані.

«А ось генпрокурор на прізвисько «Берія» може з’явитися в Одесі на прокурорській посаді. Він там часто з’являється. Ми можемо його запитати. Ось тут я збираюся подати до суду і вимагати сатисфакції», – сказав бізнесмен і політик.
Нагадаємо, що екс-президент Грузії Михайло Саакашвілі отримав українське громадянство і був призначений головою Одеської обласної державної адміністрації 30 травня. На цій посаді він змінив Ігоря Палицю, який входить в команду Ігоря Коломойського.

Відразу після призначення Саакашвілі керівником Одеської області Коломойський виступив з критикою цього кадрового рішення президента Петра Порошенка, назвавши колишнього президента Грузії «тимчасовою фігурою». Саакашвілі у свою чергу заявив, що у нього є докази причетності Коломойського до контрабанди в Одеському порту.

Джерело: Гордон.UA

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності