Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

ОНУФРІЇВА ПОМІНЯЛИ…

У суботу, 5 квітня, на партійній конференції очільник Івано-Франківської міської організації ВО «Свобода» Роман Онуфріїв сам добровільно склав з себе ці повноваження.
Роман Онуфріїв обіймав посаду керівника міської «Свободи» з кінця 2006 року, коли прийшов до партії з ГО «Громадький форум Івано-Франківська».
Дехто коментує такий вчинок Онуфріїва так, що, мовляв, «попросив» новий голова обласної організації партії Василь Попович, з яким у нього буцімто особистий конфлікт… Подейкують, що свого часу вони не поділили літні майданчики у Івано-Франківську та ще декотрий бізнес.
Новим керівником міської організації партії було обрано найбільш компромісну фігуру для усіх свободівців – депутата облради Ігоря Шевчука.
Нагадаємо, що «популярності» Роман Онуфріїв зажив як фігурант багатьох корупційних скандалів. Та чи не найбільшої – за участь наприкінці 2012 року у нашумілому в Україні і далеко за її межами скандалі, пов’язаному з отриманням хабара директором містобудування Олегом Гаркотом у сумі 30 тис. доларів. Тоді усі троє затриманих в авто з поміченими грошима, серед яких був і Онуфріїв, пояснювали, що вони їхали разом «на чай»… За що Онуфріїв до свого пластунського псевдо «Голубець» отримав ще й нове «Чайоман» – себто звання одного з найбільших «поціновувачів чаю» на Прикарпатті.
Отож, враховуючи вище наведене, слід припустити, що зреченя Онуфріївим однієї посади (при цьому він не переставши бути головою найбільшої фракції у міській раді) свідчить скоріш за все не про люстрацію в рядах партії, а про те, що ВО «Свобода» просто готується до виборів…

Любомир Атаманчук

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності