Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Онуки Єлизавети ІІ оригінально помстилися Трампу за бабку

Принц Уельський Чарльз і герцог Кембриджський принц Вільям відмовилися зустрічатися з американським президентом Дональдом Трампом під час його робочого візиту до Британії.

Як передає The Times, під час зустрічі Єлизавети і Трампа, принц Чарльз знаходився у графстві Глостершир, а Вільям грав у поло на благодійній акції.

Чи сильно перейнявся цим господар Білого дому – невідомо, а ось така поведінка принців нагадує приховану помсту аристократів за скривджену короновану бабуню. Але ці англо-сакси забули, що Трамп – справжній янкі і натяків не розуміє або не хоче.

Раніше мережу обурило відео, де президент Сполучених Штатів Дональд Трамп приголомшив королеву Єлизавету недотриманням етикету, випереджаючи її величність на спільних фото та під час проведення урочистостей.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності