Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Онищенко насолоджується літературними лаврами

Олександр Онищенко заявив, що зачарованих Порошенком людей стало набагато менше. Цьому сприяв вихід його книги «Петро Пятий. Правдива історія про українського диктатора».

Сьогодні, 23 травня, політик Олександр Онищенко заявив, що під час ефіру генпродюсер News One Василь Голованов поцікавився у нього: наскільки книга «Петро Пятий. Правдива історія про українського диктатора» вдарила по рейтингу уже екс-лідера країни. Як відомо, біглий нардеп Олександр Онищенко є автором цієї книги.

«Я скромно відповів, що небагато. А насправді книга стала торпедою. До мене приїжджав один технолог. Він працював в штабі у Петі на останніх виборах. І ось що розповів. Книга з дивовижними історіями про корупцію і жадібність Петі несподівано стала потужним технологічним продуктом по мінусовці рейтингу екс-президента», – заявив він.7a8febdfc502f1cf8205467375aae0591558599118

За словами Онищенка, його творіння – як дорожня карта для розслідувачів, для журналістів, які шукали правду. Крім того політик вважає, що книга також вплинула на еліти.

«Зачарованих стало на порядок менше. Багато хто вперше відкрив очі, почали сумніватися. Ну, і головне, Петра П’ятого пізнало його оточення, яке і так не питало ілюзій, але яке побачило, що гроші йдуть повз них», – підсумував він.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Зазначимо, що в мережі Ютюб вже з’явилася аудіоверсія книги Онищенка, а в Європі книгу можна придбати за ціною від 15 до 20 євро.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності