Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Онищенко таки домігся розслідування його плівок

Спеціалізована антикорупційна прокуратура (САП) відкрила кримінальне провадження за матеріалами плівок, оприлюднених нардепом Олександром Онищенком. 

Розслідуватися буде інформація про коррупуцію за участю президента України Петра Порошенка.

Про це повідомив юрист Сергій Власенко на своїй сторінці в Facebook, опублікувавши при цьому відповідний лист за підписом глави САП Назара Холодницька.

«Справу про корупцію Петі (президента Петра Порошенка – ред.) за матеріалами плівок Онищенка порушено. Тепер будемо стежити за розслідуванням. На жаль, розслідування передали в СБУ», – написав Власенко.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, раніше депутат-утікач Олександр Онищенко оприлюднив частину запису розмови нібито за участю президента Петра Порошенка. В Адміністрації президента записи розмови назвали «фейком», на що Онищенко заявив, що готовий віддати НАБУ оригінали «плівок». У Бюро, у свою чергу, пояснили, чому не розслідуватимуть плівки Онищенка.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності