Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Опричники путіна проводять обшуки в учасників “З’їзду “перехідного періоду” (відео)

правоохоронці московії – опричники в кількох регіонах країни прийшли з обшуками до соратників колишнього депутата Держдуми Іллі Пономарьова, «З’їзд» якого і його соратників Генпрокуратура рф у квітні оголосила «небажаною» організацією.

Про це з посиланням на джерело в силових структурах повідомляє в Телеграм-каналі російське держінформагентство.

Опубліковане відео, як співробітники органів виламали двері до квартири опозиційного політика та доцента МДУ Михайла Лобанова.

До Лобанова виїхала адвокатка від ОВД-Інфо Тетяна Окушко, але її не пускають у квартиру.

Новинний Телеграм-канал “112” стверджує, що обшуки проводять у п’яти регіонах. Крім Лобанова з обшуками, зокрема, прийшли до членів партії «Яблуко» Галині Фільченко та Михайла Хананашвілі.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Правоохоронці прийшли з обшуками до тих, хто брав участь у засіданнях “З’їзду” народних депутатів. З’їзд позиціонує себе як «російський парламент перехідного періоду після падіння режиму путіна».

Раніше, у грудні 2022 року, правоохоронні органи провели обшуки у семи регіонах московії у кримінальній справі про «фейки» про армію, порушену стосовно колишнього депутата Держдуми Іллі Пономарьова. Обшуки пройшли, зокрема, у людей, які брали участь у З’їзді народних депутатів у Польщі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності