Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

ОПЗЖ тут не пройде, – Рівненський адмінсуд

Рівненський окружний адміністративний суд прийняв рішення щодо позову Рівненської регіональної організації “Опозиційна платформа – За життя” до Рівненської міської ТВК.

Позов стосувався визнання протиправними дій щодо підрахунку голосів на виборчій дільниці № 560973 територіального виборчого округу № 5 та зобов’язання прийняти рішення щодо повторного підрахунку.

У коментарі Михайло Бузинарський зазначає, що звернулися до суду з позовом до Рівненської міської ТВК, бо виявили в її роботі низку правопорушень.

До розгляду справи в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача.

Була залучена ВІнник Наталія Василівна, а на стороні Рівненської міської ТВК – ДВК виборчої дільниці № 560973 та інші суб’єкти виборчого процесу (організації політичних партій “Голос” та “Сила і Честь”, кандидатка в депутати Рівненської міської ради від ВО “Батьківщина” Олена Нездюр).

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Рівненська міська ТВК подала клопотання щодо залишення позовної заяви без розгляду через пропуск строків звернення до суду.

В результаті суд задовольнив клопотання ТВК та залишив заяву без розгляду.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності