Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

ОПЗЖ здобула перемогу в 6 областях…

…Загалом політсила проходить до облрад у дев’ятнадцяти областях.

Цієї неділі, 25 жовтня, в Україні відбулися місцеві вибори. “Опозиційна платформа – За життя!” (ОПЗЖ) опублікувала інфографіку, яка вказує на те, що політсила займає лідируючі місця до облрад в одинадцяти регіонах.

Для прикладу, за даними паралельного підрахунку ОПЗЖ, політсила набрала найбільше голосів на виборах до облрад Луганської, Донецької, Запорізької, Херсонської, Одеської та Миколаївської областей. Там політсила на першому місці.

Друге місце ОПЗЖ займає у Сумській, Харківській та Дніпропетровській областях. Третє – у Кіровоградській та Житомирській.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Крім того ОПЗЖ проходить до облрад Закарпатської, Чернівецької, Вінницької, Черкаської, Київської, Полтавської та Чернігівської областей.

25 жовтня в Україні відбулися місцеві вибори. Громадяни обирали депутатів районних, сільських рад, селищних і міських голів у всіх 24 областях країни.

ЦВК вже опрацювала 100% даних щодо явки, згідно з якими, на місцевих виборах проголосували 36,88% виборців. Зокрема, віддали свій голос більш 10,5 млн українців.

Згідно з результатами соціологічної групи “Рейтинг”, кожен п’ятий з виборців, які не брали участі в місцевих виборах 25 жовтня, послалися на проблеми зі здоров’ям. При цьому 12% визнали для себе місцеві вибори нецікавими.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Після закриття всіх виборчих дільниць, о 20:00 25 жовтня, стали відомі дані екзит-полів з результатами голосування в низці великих міст.

При цьому за прогнозами Центральної виборчої комісії, остаточні результати виборів, можна буде встановити протягом трьох-п’яти днів.

Громадянська мережа “ОПОРА” і “Комітет виборців України” оцінили проведення місцевих виборів 25 жовтня. Загалом організації позитивно оцінили голосування, однак не обійшлося без порушень. Також в “ОПОРІ” вважають, що в деяких містах можливий другий тур виборів мера.

Нагадаємо, що російські політики неодноразово заявляли про свій намір відрізати Україну від Чорного моря шляхом приєднання (анексії) її областей, що виходять до Чорноморського узбережжя, як це раніше зробили із Кримом…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності