Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Орбан назвав винуватця емігрантського нашестя

Прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан звинуватив американського фінансиста і мультимільярдера угорсько-єврейського походження Джорджа Сороса в спробі «розхитати» політичну ситуацію в Європі за допомогою підтримки міграції біженців з Близького Сходу. Орбан назвав підтримку мігрантів зрадою Європи і заявив, що не хоче більше приймати все нових біженців. Угорський лідер відомий своїми антиміграційними заходами, зокрема будівництвом огорожі з колючим дротом на кордоні з Сербією і Хорватією.

2015-11-12_223614Згадавши Сороса у своїй промові в Будапешті, Орбан заявив, що плани «фінансових ділків, що не піклуються про інтереси людей» можуть скоро втілитися в реальність, адже «важко уявити» ситуацію, в якій спецслужби європейських держав з добре налагодженою роботою не були готові до напливу тисяч біженців щодня.

Офіційний Будапешт висловив намір оскаржити план розміщення біженців і надалі не має наміру брати мігрантів, яких направляють із Західної Європи.

Потрібно відзначити, що більш 700 000 мігрантів, багато з яких є біженцями з Сирії, а майже половина з яких є замаскованами терористами з ІДІЛ, прибули до європейських країн у поточному році, рятуючись від бідності і збройних конфліктів. Основну їх масу приймають на себе Німеччина і Швеція, хоча вже нині уряд Німеччини 400 тис. з них намагається звалити на голову уряду України в обмін 3 мільярди євро (детальніше про це читай у минулому номері «ЗЛ»).
Воротами в шенгенську зону є Словенія. За офіційними звітами за 24 години понад 12 600 біженців прибуло в країну з корінним населенням в 2 млн. осіб.

За словами європейських консервативних політиків, Орбан назвав тільки одного з винуватців мігрантського нашестя на Європу, хоча тут, мабуть, було б можна назвати також Ротшильдів, Рокфеллерів та інших впливових членів Більдербергського клубу?..

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

 

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності