Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Ординці забили до смерті свого командира…

Попри відомі сотні випадків знущань українських командирів над своїми підлеглими в ЗСУ, нема жодного випадку самосуду над командирами з боку українських військових. А ось у кацапів, як в кацапів:

У тимчасово окупованому Криму мобілізовані росіяни до смерті відгамселили свого полковника. Інцидент трапився у Сімферополі.

Про це повідомляє ГУР.

«Група мобілізованих солдатів 20-ї  мотострілецької дивізії, що входить до 8 армії південного військового округу ЗС рф, завдала тяжких тілесних ушкоджень полковнику Мусурбекову. Офіцер окупаційної армії обіймав посаду заступника командира полку»,- йдеться у повідомленні відомства.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

7 листопада 2023 року у лікарні Сімферополя констатували смерть Мусурбекова від отриманих травм.

«Підозрювані у вбивстві полковника російські військовослужбовці того ж дня, перевдягнувшись в цивільне, самовільно залишили місце дислокації свого підрозділу у Сімферопольському районі та втекли до Краснодарського краю рф», – додали у ГУР.

Раніше стало відомо, що невдоволення серед окупантів лише зростає.

Це відбувається через відсутність ротацій, належних виплат, жахливе ставлення та відсутність перемог у росармії. Безумовно, взимку ситуація лише загостриться.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності