Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Ось чому орки так били по Сумщині, – зупинено рух чергової ДРГ

Після багатоденних потужних повітряних ударів кацапів по Сумщині уряд запропонував евакуацію місцевого населення, і ось для чого це було потрібно московитам:

На Сумщині прикордонники зупинили ще одну ЧЕРГОВУ російську диверсійно-розвідувальну групу.

Про це повідомила Державна прикордонна служба України.

31 березня під час виконання бойового завдання на одному з напрямків державного кордону в Сумській області прикордонники виявили кілька осіб ворожої ДРГ, які рухалися з території росії. Працівники ДПСУ відразу відкрили вогонь по диверсантах на ураження, зав’язався стрілецький бій.

«Для протидії ДРГ висунулися резерви підрозділів Держприкордонслужби, НГУ та ЗСУ, задіяно артилерійський та мінометний розрахунки. Злагоджені дії охоронців кордону на інших складових Сил оборони України зірвали плани противника, змусивши ворога відійти назад», – йдеться у повідомленні.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Раніше бійці Сил оборони зупинили дві спроби проникнення ворожих ДРГ на Сумщині у районах населених пунктів Стара Гута та Бруски.

У Києві на засіданні Ради оборони щодо забезпечення безпеки столиці ухвалили низку рішень, оскільки з’явилася загроза проникнення ворожих ДРГ до міста та погрози росії посилити ракетні атаки.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини…

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності