Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Ось тобі й «Шегині»

Нещодавно працівники управління власної безпеки головного управління ДФС у Львівській області провели обшуки в приміщеннях митного посту «Шегині» Львівської митниці ДФС, за наслідками яких виявлено значні суми грошей у гривнях, доларах та євро.

Обшуки були проведені в рамках кримінального провадження, внесеного в Єдиний реєстр досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (одержання хабара в особливо великому розмірі). Про це 13 березня повідомляє прес-служба ГУ ДФС У Львівській області.

Управління власної безпеки головного управління Державної фіскальної служби у Львівській області звертається до мешканців м. Львова та області: якщо хтось володіє інформацією про неправомірні дії або бездіяльність працівників Державної фіскальної служби у Львівській області, факти корупції чи зловживання службовим становищем працівниками податкової інспекції, міліції чи митної служби, звертатися за номером телефону 297–36–09.

У письмовому вигляді скарги та звернення просять надсилати на адресу начальника управління власної безпеки Головного управління ДФС у Львівській області – 79003, м. Львів, вул. Стрийська, 35.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності