Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Оштрафував на користь держави за фото оголеної екс-подруги, – суд

Сихівський районний суд виніс вирок молодому львів’янину, який розповсюдив порнографічні фотографії своєї дівчини у чаті ОСББ в Viber. Роман Знак пояснив, що образився на дівчину і намагався їй таким чином помститися. Тепер він має сплатити 17 тис. грн штрафу.

Цей випадок трапився 9 квітня цього року. Львів’янин Роман Знак надіслав в закриту групу «ОСББ Біля парку» у Viber порнографічні фотографії своєї дівчини. У цей момент в групі цього ОСББ було 183 учасники. Після цього дівчина звернулася у поліцію.

Під час слідства у цій справі провели мистецтвознавчу експертизу, яка підтвердила, що фотографії у чаті ОСББ мають порнографічний характер.

В судовому засіданні 29 вересня Роман Знак визнав свою провину у розповсюдженні порнографії. Він пояснив свої дії тим, що проживав разом з дівчиною разом, і в квітні в них виникла сварка. За словами Романа Знака, після сварки він дуже образився на дівчину і тому вирішив розповсюдити в групі ОСББ «Біля парку» її порнографічні фотографії, які звантажив з її фотосховища у iCloud.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Роман Знак попросив суд не карати його суворо, адже він сильно кається. Суд визнав каяття як пом’якшувальну обставину.

Суддя Сихівського райсуду Микола Борачок, який розглядав цю справу, визнав Романа Знака винним в розповсюдженні порнографії і оштрафував його на 17 тис. грн (близько 500 євро)на користь держави, а не постраждалої!

Чоловік ще може оскаржити цей вирок суду в апеляції.

ФОТО-ілюстративне

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності