Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Невідома Історія

Останнкам, виставленим у парламенті Мексики, близько тисячі років (фото, відео)

“Останкам близько тисячі років”: У конгресі Мексики показали мумії “інопланетян” – відео

На слуханнях у конгресі Мексики журналіст та уфолог Хайме Мауссан представив палаті депутатів парламенту країни дві мумії, які, за його сказаними під присягою словами, можуть належати “інопланетянам”.

Про це повідомляє Sky News, передає Час Пік.

Мауссан заявив, що мумії, яким близько однієї тисячі років, виявили в перуанському місті Куско. Вони схожі на останки істот маленького росту з великими головами й трипалими кінцівками.

За словами уфолога, у мумій також немає зубів. А відбитки пальців у них прямі, а не округлені, як у людей.

“Це істоти нелюдського походження, вони не належать до нашої земної еволюції. Радіовуглецевий аналіз, проведений Національним автономним університетом Мексики, свідчить, що їм тисяча років”, – додав Мауссан.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Радіовуглецевий аналіз показав, що їм близько тисячі років, молекулярний – що генетичний код відрізняється від людського на 30%. Це говорить про їхнє позаземне походження. Усього було виявлено 14 тіл “інопланетян”, їх відкопали у шарі водоростей, що скам’янілі.

“Ці екземпляри не є частиною нашої земної еволюції… Це не істоти, знайдені після катастрофи НЛО. жили з нами”, – заявив уфолог.

 

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності