Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

П’яні пані накопали поліцейських на Львівщині (відео)

Минулого вікенду співробітники відділу реагування патрульної поліції Яворівського районного відділу поліції, рухаючись на службовому автомобілі по вулиці Маковея, у місті Яворів, помітили легковик «Фольксваген Гольф», який рухався по зустрічній смузі з порушенням Правил дорожнього руху.

Про це інформує Поліція Львівської області.

Правоохоронці намагалися зупинити транспортний засіб з допомогою спеціальних проблискових маячків синього та червоного кольорів та гучномовця, однак водій не відреагував на вимогу поліцейських та продовжував рухатися далі.

Згодом поліцейські зупинили автомобіль.

37-річний мешканець Яворова, який мав ознаки алкогольного сп’яніння, поводив себе неадекватно, не виконував законні вимоги працівників поліції. Крім того, з салону автомобіля вийшли три пасажирки, одна з яких почала поводитися агресивно і кілька разів вдарила поліцейського ногою.

Усіх учасників події доставили у територіальний підрозділ поліції, де встановили їхні анкетні дані.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Слідчі Яворівського районного відділу поліції, за процесуального керівництва Яворівської окружної прокуратури, повідомили зловмисниці, яка напала на поліцейського, про підозру у скоєнні правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання — обмеження волі на термін до п’яти років або позбавлення волі на той самий термін.

Крім того, на водія-порушника складено адміністративні протоколи — за ч. 1 ст. 130 (керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) та ст. 122-2 (невиконання водіями вимог про зупинку) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності