Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Економіка

П’ять державних портів нарешті отримали “постійних” директорів…

Постійна комісія Міністерства інфраструктури оголосила результати конкурсного відбору на зайняття посад директорів трьох державних портів. Він був оголошений наприкінці липня.

Про це повідомляє прес-служба Мінінфраструктури.

Директором ДП «Бердянський морський торговельний порт» стала Ольга Самініна. До призначення вона працювала головним спеціалістом відділу державного нагляду і контролю на морському та річковому транспорті в Морській адміністрації.

Раніше Самініна займала посаду заступника начальника Херсонської філії ДП «Адміністрація морських портів України», має більш ніж 20-річний стаж роботи в портовій галузі.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Директором ДП «Миколаївський морський торговельний порт» призначено Олександра Медведика, з серпня він виконував обов’язки керівника цього порту. Має досвід роботи в. о. заступника директора з експлуатації держпідприємства Морський торговий порт «Чорноморськ».

Протягом 20 років працював на різних посадах в порту Миколаєва, займав керівні пости в приватних стивідорних компаніях.

Приставки в.о. також позбувся директор ДП «Ренійський морський торговельний порт» Максим Ігнатенко, який керував портом з лютого 2021 року. Працював адвокатом, перебував на керівних посадах підприємств будівельної сфери.

Мінінфраструктури оголосило конкурси з відбору директорів трьох морських портів 29 липня. У міністерстві підкреслюють, що кадрові зміни є необхідною складовою процесу реформування сфери морського і річкового транспорту.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Раніше уряд призначив нового главу «Укравтодору». Ним став «заслужений економіст України» Євген Кузькін.

За інформацією Вищої Ради правосуддя, з початку 2021 року в Україні відправили у відставку 146 суддів.

Кабінет міністрів розпорядився звільнити голову Державного агентства автомобільних доріг України («Укравтодор») Євгена Кузькіна, який був призначений на посаду 26 серпня 2021 року.

Екс-міністр внутрішніх справ Арсен Аваков вимагає звільнити радника глави Офісу президента і спікера української делегації в ТКГ Олексія Арестович за його заяви чотирирічної давності про АТО. Тоді Арестович назвав зону проведення антитерористичної операції на Донбасі «курортом для хлопчиків».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності