Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

П’ятдесят екіпажів поліції шукали баштанського маніяка і зниклу дівчинку (фото)

Скромно пройшла новина про зникнення малолітньої дівчинки в одному з населених пунктів Баштанського району на Миколаївщині. А історія… якийсь треш…
Про це повідомляє Ігор Блошко
Правильно і оперативно організована робота керівництва ГУНП, на чолі з Сергієм Анатолійовичем Махно і начальником Баштанського райвідділу – Хохловим Іваном Івановичем дала свій результат.
Біля 50-ти службових авто і не одна сотня поліцейських виїхали на місце. Майже всі з Баштанського району, багато приїхали з області. Оточили і почали відпрацьовувати кожного свідка, обстежувати кожен сантиметр, перевіряли кожну інформацію. Більше доби без сну і відпочинку.
Таки знайшли.
За 6 кілометрів від населеного пункту у викопаному в землі бункері. Здавалося б випадково, але не випадково, а закономірно, бо обстежували все дуже добросовісно. Вночі, саме цей участок, пройшли і не помітили. Місцеві допомагали шукати, теж цю ділянку пройшли повз. По другому кругу вдень, вивчаючи територію більш детально один із баштанських оперів наступив на траву, а вона здвинулась. Це була замаскована кришка бункеру, який викопав в землі злочинець. Туди, а він там з дівчинкою. Затримали на місці оцю скотину, звільнивши з його лап малолітню потерпілу. Дякуючи Богу і поліції дівчинка жива і здорова. Не відомо, що могло з нею статися, якби зволікали, бо наміри злочинця були…
Бомж викрав дитину з будинку і тягнув її силоміць з собою до укриття. Зараз воно арештоване. Дівчинці надається психологічна і медична допомога.
Ті, хто кричить, що всю поліцію потрібно відправити на фронт, ви безтолкові. В такому випадку приготуйтесь мати хаос і ріст злочинності в країні. А цього допустити не можна, тому кожен повинен бути на своєму місці за здібностями і професією. Але це вже окрема тема. Сергій Махно на своєму місці. Я особисто задоволений, що сьогодні ГУНП області очолює профі, – Ігор Блошко.
Доречі, на місце прокурор Баштанського району Верцюх Володимир Володимирович, так і не доїхав: “Напевно, подумав, що це якась сільська дівчинка та до резонансу не відноситься. Цікаво чи підніметься його рука правосуддя підписати цій скотині підозру відразу чи, як завжди, буде вимагати від поліцейських допитати, наприклад, Ілона Маска який саме в цей момент сидів на супутнику, спостерігав за злочинцем та є прямим свідком злочину”, – пише громадянин.
Цікаво, що, судячи з фотографій, маніяк-педофіл одягнутий зовсім не як бомж, та й вирити і облаштувати схрон без спецінструменту, а також його облаштувати, не покишені звичайному бомжу…
Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності