Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Палій трави став жертвою свого ж підпалу…

52-річний мешканець села Вовків на території Солонківської СілТГ Львівського району спалював суху траву і не помітив, як вогонь перекинувся на нього самого.

«У нашому селі люди масово не спалюють траву, бо бояться великих штрафів. Лише трапляються поодинокі випадки, як цей вчорашній. Після нього, мабуть, взагалі палити не будуть. Цей чоловік за свій вчинок поплатився сповна. У нього обпечені ноги, живіт та обличчя», – виправдовуються перед журналістами місцеві.

Пожежа розгорілася на площі 300 кв м, де були суха трава та чагарник. Вогонь гасили дев’ять рятувальників зі Львова та Пустомит.

Потерпілий із опіками ІІ-го ступеня нижніх кінцівок, обличчя та тулуба потрапив на лікування у 8-му міську клінічну лікарню Львова. Медики його стан називають середнього ступеня важкості.

Рятувальники ж продовжують закликати людей не спалювати сухостій.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Незважаючи на застереження, громадяни вперто продовжують спалювати суху рослинність та сміття як на своїх присадибних ділянках, так і в полі. За вчорашній день вогонь знищив суху траву на площі 1,4 гектари. Довелося гасити пожежі у Дрогобицькому, Червоноградському, Львівському, Самбірському та Золочівському районах, – зазначають у ДСНС на Львівщині. – Люди повинні пам’ятати, що за таку поведінку їм загрожує відповідальність – як адміністративна, так і кримінальна. В черговий раз нагадуємо, що внаслідок пожеж, вогнем знищується не лише суха рослинність та її залишки, але й рослини, комахи, звірі та птахи. Вогняна стихія поглинає на своєму шляху все живе».

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності