Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

ПАЛИЦЯ ВИЗНАВ ПІДГОТОВКУ ДО ПЕРЕВОРОТУ?

В ефірі шоу Шустер LIVE минулої п’ятниці екс-глава Одеської обласної адміністрації, ставленик Ігоря Коломойського, мільярдер Ігор Палиця вступив у словесну перепалку з чинним главою області, екс-президентом Грузії, Михайлом Саакашвілі, і визнав накопичення ними зброї і техніки з метою повалити владу.

На питання Саакашвілі «для чого вам в Києві та Луцьку броньовані машини, для чого каски і бронежилети вам?», Ігор Палиця відповів:

«Ось після того, як ви нашкодите, як в Грузії, ми готуємося, щоб ще раз відстояти країну після наслідків, які ви принесете», – ​заявив Палиця, додавши: «Бог покаже хто з нас правий».

Саакашвілі ж відповів, що тих помилок, які він допустив в Грузії, не допустить в Україні.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Я їх не пересадив, я вважав, що вони (олігархи, – ​ред.)можуть працювати, в Україні ми повинні їх пересадити. <…> І коли ми їх пересадимо, що не буде того, що було в Грузії, чи не буде реваншистів олігархів», – ​резюмував глава Одеської області.

За матеріалами вітчизняних ЗМІ

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності