Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Пантера покусала людину… під Полтавою

Під Полтавою, в селі Ковалівка, пантера покусала чоловіка, напавши ззаду і схопивши за голову. Нині його рятують лікарні.

Інформацію про це повідомили свідки події. В обласній поліції підтвердили це.

– До нас надійшла інформація про те, що, за попередньою версією, пантера покусала місцевого ветеринара. Нині чоловік у лікарні, його оперують. Доки про стан потерпілого говорити рано, – сказав Юрій Сулаєв, речник обласної поліції. – Подія сталась близько 12 години вчора, 29 липня, в Екопарку.

Вдалось дізнатись, що чоловіка вже прооперували, операція тривала 1,5 години.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Стан пацієнта середнього ступеня тяжкості.

 

До медзакладу потерпілого доставила екстрена медична допомога.

У самому екопарку нічого не коментують. Поліція з’ясовує обставини нещасного випадку.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

17.18 – нам стало відомо, що потерпілий уже опритомнів. Йому 33, мешканець Полтави.

Очевидиця Ніна Адаменко розповіла, що чоловік годував тварин якраз, був біля кліток із хижаками. Жінки з дітками до хижих не підходили, а метрів за 100 від пантери почули жахливий крик. Обернулись і побачили, що пантера сиділа на голові в чоловіка, котрий з візком розвозив корм. Всі працівники схопили палиці і хто що, кинулись до клітки з пантерою, але та не відпускала голову жертви. Якось таки людям вдалось відбити чоловіка у хижака. Хтось в цей час викликав швидку.

– Я питала, чи потрібна допомога, але нам відповіли, що лікарі вже їдуть. Ми так налякались, у малечі сталась істерика, тож швидко поїхали звідти, – ділиться пані Ніна.

Очевидиця каже, що все сталось раніше, після 11 години.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

– Потерпілий був при тямі, але закривавлений. Він сів під сарайчиком і казав, що в нього все сіре перед очима. Потім ми поїхали, бачили, як назад на Полтаву летіла карета служби «103», – каже очевидиця.

Потерпілого жінка запам’ятала, каже, що він дуже високий і кремезний, а оскільки ряд хижаків обходить, бо боїться, то стежили хіба за годуванням. Загалом подруги разом з дітками провели в екопарку 2 години. Жінка каже, що скрізь є попереджувальні знаки, таблички, чого не можна робити тощо. Однак у неї острах перед пантерами, риссю, тигром.

Подруги, котрі возили дітей у парк і на очах яких сталась трагедія, шоковані, досі не можуть відійти від того, що сталось.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності