Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

ПАРАДОКС: Україна в світових лідерах з корупції і… благодійності

Якби не українська жертовність і благодійність, то українська корупція не дала б так довго триматися і навіть перемагати ЗСУ проти кацапів, переконані мільйони українців…
Цього року Україна стала другою в рейтингу Світового індексу благодійності.
Завдяки продовженню підтримки постраждалих внаслідок війни силами самих українців ми піднялися із 10-го місця, яке посідала у 2022 році, на друге, пропустивши вперед лише Індонезію.
Про це повідомляється на сайті британської організації Cafonline.org.
Перше місце за благодійністю займає Індонезія, яка є найщедрішою країною світу шостий рік поспіль.
На третьому – Кенія, слідом Ліберія і замикає п’ятірку США.
Як зазначається, Світовий індекс благодійності дає уявлення про те, як люди беруть участь у соціальній діяльності на благо своїх громад і сприяють зростанню благодійності у всьому світі. Вперше індекс було опубліковано після глобальної фінансової кризи 2010 року.

Вищий бал в рейтингу (зі 100 можливих) свідчить про те, що більша частина населення залучена до благодійності. Україна цього річ отримала 62 бали, а Індонезія 68.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності